Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Points: 4,425, Level: 6
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    19
    Points
    4,425
    Level
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default C261 factory test mode.

    Tolongin dong agan2,master2 dan suhu2 gimana cara ngatasin c261 yg ngalamin factory test mode. Kalo bisa ksh tau step bye stepnya.apa aja software dan firmwarenya.thanx b4.

  2. #2
    Member
    Points: 5,644, Level: 8
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 856
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    159
    Points
    5,644
    Level
    8
    Thanks
    200
    Thanked 65 Times in 40 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: C261 factory test mode.

    Click here to enlarge Originally Posted by nedineca Click here to enlarge
    Tolongin dong agan2,master2 dan suhu2 gimana cara ngatasin c261 yg ngalamin factory test mode. Kalo bisa ksh tau step bye stepnya.apa aja software dan firmwarenya.thanx b4.
    COba flash pake compal atau usb smart free bos....kabel dan driver pake kabel data bawaan hpnya atau kalo gak mau repot pake box cina sacn tx rx kalo sudah ketemu tinggal dikawinkan dengan software compal


    br

  3. #3
    Junior Member Achievements:
    7 days registered

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: C261 factory test mode.

    thanks bos, tambah ilmu lagi

  4. #4
    the_dragon_blood
    Points: 64,093, Level: 37
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 2,107
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First ClassVeteran
    dhamma's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Serang - Indonesia
    Age
    29
    Posts
    1,896
    Points
    64,093
    Level
    37
    Thanks
    299
    Thanked 1,163 Times in 688 Posts
    Rep Power
    17

    Default Re: C261 factory test mode.

    Click here to enlarge Originally Posted by warlock Click here to enlarge
    COba flash pake compal atau usb smart free bos....kabel dan driver pake kabel data bawaan hpnya atau kalo gak mau repot pake box cina sacn tx rx kalo sudah ketemu tinggal dikawinkan dengan software compal


    br





    Ane Setuju Untuk P3H (Pertolongan Pertama Pada Handphone) nya...
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    the_dragon_blood



    {option}:



    Phone:
    08999666306
    08170744339
    085691500084
    081389666630
    SMS Before Calling...
    Click here to enlarge


    Mencari Teman, Sahabat, & jodoh...
    Click here to enlarge



    GOOD LUCK

    Click here to enlarge
    Newbie Mencoba Untuk Ikut Share

  5. #5
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 262,062, Level: 59
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 231,938
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.47-48]
    Age
    29
    Posts
    5,997
    Points
    262,062
    Level
    59
    Thanks
    382
    Thanked 5,026 Times in 2,329 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: C261 factory test mode.

    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


  6. #6
    Junior Member
    Points: 4,425, Level: 6
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    19
    Points
    4,425
    Level
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: C261 factory test mode.

    bos ane dah coba pake qpst ver 2.7 tapi portnya ga ke detect komputer gmana nh bos? Tolongin dong gimana solusi nya...please

  7. #7
    Junior Member
    Points: 4,425, Level: 6
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    19
    Points
    4,425
    Level
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: C261 factory test mode.

    akhirnya selesai juga..FTM dah beres opmin e jga dah woke lagi..thanx agan"

  8. #8
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 262,062, Level: 59
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 231,938
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.47-48]
    Age
    29
    Posts
    5,997
    Points
    262,062
    Level
    59
    Thanks
    382
    Thanked 5,026 Times in 2,329 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: C261 factory test mode.

    Click here to enlargeClick here to enlarge
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


Similar Threads

  1. Test Mode Local Mode Solution in one exe
    By arnold marpaung in forum Nokia BB5 Hardware Repair
    Replies: 6
    Last Post: 21-04-2010, 23:10
  2. 2255 test mode
    By amiray in forum Nokia CDMA
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2010, 22:03
  3. Help... 6103 Test Mode
    By anak_methal in forum Nokia HW Repair
    Replies: 3
    Last Post: 22-03-2009, 13:55
  4. ask test mode
    By ola5510 in forum Nokia CDMA
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2009, 17:55

Visitors found this page by searching for:

smart c261 factory test mode

factory test mode c261

zte c261 factory test mode

c261 factory test mode

factory test mode zte c261

zte c261 test modeSOLUSI zte c261 factory test modesmart zte c261 factory test modecara mengembalikan factory test mode ZTE c261factory test mode smart c261cara mengatasi factory test mode c261zte smart c261 factory solusi smart c261 factory test modefactory test mode pada zte c261smart c621 factory test modezte c261 ftm modemengatasi factory test mode zte c261CARA ATASI ZTE C261 FACTORY TEST MODEcara memperbaiki factory test mode zte c261cara factory test mode zte c261cara mengatasi factory test mode zte c261smart c261 factory mode testdownload FACTORY TEST MODE zte c261LANGKAH-LANGKAH MENGHILANGKAN TEST MODE pada zte c261 zte c261 FTM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •