Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Junior Member Achievements:
    7 days registered

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default unlocker zte c261

    help me unlock zte c261 biar bisa pake flexi

  2. #2
    Junior Member
    Points: 1,340, Level: 2
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Points
    1,340
    Level
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: unlocker zte c261

    hape zte c261 kemungkinan kecil bisa di unlock bro..Click here to enlarge
    soalnya cdma yang satu ini punya frequensi 1900mhz sedangkan kartu CDMA di Indonesia ini cuma suport 800mhz aja.. jadi percuma aja..Click here to enlarge

  3. #3
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 265,455, Level: 59
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 228,545
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.41-42]
    Age
    29
    Posts
    6,018
    Points
    265,455
    Level
    59
    Thanks
    387
    Thanked 5,121 Times in 2,343 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: unlocker zte c261

    Nich tool nya...1000 % tested,1 klik
    Attached Files Attached Files
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


  4. The Following 3 Users Say Thank You to steloni For This Useful Post:


  5. #4
    Junior Member
    Points: 1,279, Level: 2
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Points
    1,279
    Level
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: unlocker zte c261

    Click here to enlarge Originally Posted by steloni Click here to enlarge
    Nich tool nya...1000 % tested,1 klik
    maap bro....kuk kedetect pirus ne am avira...mhon d cek kmbli. ok!

  6. #5
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 265,455, Level: 59
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 228,545
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.41-42]
    Age
    29
    Posts
    6,018
    Points
    265,455
    Level
    59
    Thanks
    387
    Thanked 5,121 Times in 2,343 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: unlocker zte c261

    Click here to enlarge gpp bro...sama disini juga detect virus !!! (aman kok)
    Click here to enlarge
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


  7. The Following 2 Users Say Thank You to steloni For This Useful Post:


  8. #6
    Junior Member
    Points: 1,279, Level: 2
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Points
    1,279
    Level
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: unlocker zte c261

    g bs jalan ne bro.......
    kash tutor dong bro.....
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Taufikwildani; 01-07-2010 at 22:01.

  9. #7
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 265,455, Level: 59
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 228,545
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.41-42]
    Age
    29
    Posts
    6,018
    Points
    265,455
    Level
    59
    Thanks
    387
    Thanked 5,121 Times in 2,343 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: unlocker zte c261

    Click here to enlargedownload an td diatas jadi satu folder (buat new folder) dgn file driver ini,extract di dlm folder tsb ke-2 nya baik tuh downloadan yg diatas & file driver ini,ok !!! with enjoy Click here to enlarge
    Attached Files Attached Files
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


  10. The Following 2 Users Say Thank You to steloni For This Useful Post:


  11. #8
    Vip Member
    Points: 911, Level: 2
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 489
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    Rohmansyah™'s Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    58
    Points
    911
    Level
    2
    Thanks
    28
    Thanked 18 Times in 8 Posts
    Rep Power
    5

    Default Re: unlocker zte c261

    Click here to enlarge Originally Posted by steloni Click here to enlarge
    Nich tool nya...1000 % tested,1 klik
    pake yg mana ya...ada 3 pilihan.. tapi ga ada c261

  12. The Following User Says Thank You to Rohmansyah™ For This Useful Post:


  13. #9
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 265,455, Level: 59
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 228,545
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.41-42]
    Age
    29
    Posts
    6,018
    Points
    265,455
    Level
    59
    Thanks
    387
    Thanked 5,121 Times in 2,343 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: unlocker zte c261

    Click here to enlarge Originally Posted by Rohmansyah Click here to enlarge
    pake yg mana ya...ada 3 pilihan.. tapi ga ada c261
    makasih bro,,,atas koreksi nya,Click here to enlargeClick here to enlarge,yg di atas bukan unlocker C-261 ZTE smart,sekali lagi Click here to enlarge banget !!! sbg manusia yg tak luput dari kesalahan & dosa,juga gak sempurna ini.(maklum sambil nyervice sw/hw single fighter sekaligus jadi kepala toko & jaga forum & ol lain nya).

    *Click here to enlargebiar lah upload an yg diatas gak sah dihapus,hiraukan saja,sapa tau ada yg membutuhkan tuk seri C-zte lain nya,khusus nya zte series C yg bundling flexi bukan smart !!!

    -untuk menebus kesalahan saya & memperbaiki nya juga meluruskan nya,berhubung saya bukan master nya CDMA zte.

    -back_up dl file ori nya >>> ini file hasil editan >>> blm test drive (blm tested),bisa di coba ??? hasil gak ??? hasil nya ??? post balik,ok (sarat nya lakukan lah dgn baik & benar,karena beresiko fatal).

    -ini file nya >>> (copas punya tetangga)
    *tuk software nya bisa pakai QPST (search aja disini or googling ria)
    (kl gak hasil,balikin file back_up an nya td)
    Last edited by steloni; 02-07-2010 at 05:46.
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


  14. The Following 4 Users Say Thank You to steloni For This Useful Post:


  15. #10
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 265,455, Level: 59
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 228,545
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.41-42]
    Age
    29
    Posts
    6,018
    Points
    265,455
    Level
    59
    Thanks
    387
    Thanked 5,121 Times in 2,343 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: unlocker zte c261

    Click here to enlarge Originally Posted by khusute Click here to enlarge
    hape zte c261 kemungkinan kecil bisa di unlock bro..Click here to enlarge
    soalnya cdma yang satu ini punya frequensi 1900mhz sedangkan kartu CDMA di Indonesia ini cuma suport 800mhz aja.. jadi percuma aja..Click here to enlarge
    Click here to enlargesetelah menyadari salah up-load,setuju dgn yg ini bro...masih rancu difrequensinya tuk diunlock 100% hasil.

    *boleh saja yg mo coba ??? <<tetap semangat>> sapa tau hasil.Click here to enlarge
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


  16. The Following 2 Users Say Thank You to steloni For This Useful Post:


Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. C261 no chaging N restart
    By nuraz in forum Motorola HW Repair
    Replies: 0
    Last Post: 27-05-2009, 07:53
  2. TX RX Motorola C168 dan C261
    By anak_methal in forum Infinity-Box
    Replies: 4
    Last Post: 22-05-2009, 21:24
  3. mot c261 firmware
    By wwd in forum SETOOL3 Box
    Replies: 1
    Last Post: 24-08-2008, 03:37
  4. C261 invalid baterai
    By kardinata in forum Motorola HW Repair
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2008, 16:22
  5. unlock c261
    By adul2ganteng in forum C Series
    Replies: 4
    Last Post: 12-12-2007, 12:21

Visitors found this page by searching for:

zte c261

unlock zte c261

cara unlock ZTE C261

zte c261 unlock

zte c261 unlocker

unlock zte c261 smart

cara unlock hp smart zte c261

unlock smart ZTE c261

unlocker ZTE C261unlock zte c261 cdmahttp:www.cyber-flasher.comzte-cdma21755-unlocker-zte-c261.htmlhow to unlock zte C261cara unlock ZTE C261 smartzte c261 flexisoftware unlock smart zte c261software unlock zte c261qpst zte c261kode unlock ZTE C261cara unlock hp zte c261smart zte c261 unlockunlock HP ZTE C261kunci unlock zte c261 bisa semua kartu cdmazte c261 pake kartu flexizte c261 pake flexizte c261 file resiko ada data

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •