Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member
    Points: 3,011, Level: 5
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 589
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Points
    3,011
    Level
    5
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Default 3650 white screen

    para suhu aku punya 3650 blink putih, aku check (di INFO gak mau) dan flash semuanya normal. tapi gak mau local mode.
    ada yg masukan ga, maklum nih newbie
    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    Junior Member
    Points: 6,662, Level: 9
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 938
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    vance_lee's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    93
    Points
    6,662
    Level
    9
    Thanks
    73
    Thanked 65 Times in 26 Posts
    Rep Power
    11

    Default Re: 3650 white screen

    coba di full flash aja...

  3. #3
    Member Achievements:
    7 days registered
    mayor_NY's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    224
    Thanks
    34
    Thanked 382 Times in 122 Posts
    Rep Power
    14

    Default Re: 3650 white screen

    Click here to enlarge Originally Posted by resalah Click here to enlarge
    para suhu aku punya 3650 blink putih, aku check (di INFO gak mau) dan flash semuanya normal. tapi gak mau local mode.
    ada yg masukan ga, maklum nih newbie
    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

    kalau software dah mentok tapi masalah belum kelar coba bos cabut SMPSnya, jumper C100 dengan C115, lalu coba nyalakan bos.Click here to enlarge
    kalau masih belum bisa juga lepas jumperanya, lalu jumper lagi antara C284 dengan C430.

    LIHAT SKEMA BOS


    semoga membantu.


    NB: coba dulu ganti SMPSnya, kalau tdk menyelesaikan masalah langsung jumper kaya diatas

  4. #4
    Junior Member
    Points: 5,864, Level: 8
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 636
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ButoN
    Posts
    48
    Points
    5,864
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 14 Times in 11 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: 3650 white screen

    ganti zocusnya bro

  5. The Following User Says Thank You to diez For This Useful Post:


  6. #5
    Junior Member
    Points: 3,011, Level: 5
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 589
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Points
    3,011
    Level
    5
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: 3650 white screen

    makasih bos atas masukannya, mau tak coba dulu nih.
    Click here to enlarge

  7. #6
    Junior Member
    Points: 1,755, Level: 3
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 345
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    Points
    1,755
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: 3650 white screen

    panasin atau ganti zokus nya bos

  8. #7
    Junior Member
    Points: 3,011, Level: 5
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 589
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Points
    3,011
    Level
    5
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: 3650 white screen

    semua perintah sudah dilaksanakan,
    1. Erase flash > full flash > wr Pm
    gagal
    2. Ganti zokus
    Alhamdulillah sekarang hp nya udh nyala kembali.
    tengkyu gan atas saran-sarannyaClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  9. The Following User Says Thank You to resalah For This Useful Post:


  10. #8
    Junior Member
    Points: 6,290, Level: 8
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 210
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran5000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    Points
    6,290
    Level
    8
    Thanks
    13
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: 3650 white screen

    Klo aku ngalamin kayak gini...
    HP ku full flash lancar, bisa localmode, write pm -> Init simlock -> reset user lock -> format user area sampai tak full factory default bisa. Normal mode ok. tapi anehnya tuh hp masih blank putih...? "downgrade sampai upgrade versi udah ku lakukan sampai yang v.4.17 dan hasilnya nihil....???
    Dan tak puas dengan itu... LCD dan emif lcd juga sudah aku ganti bahkan zokus udah di ganti juga...!! apanya dhttp://www.cyber-flasher.com/images/smilies/SugarwareZ-037.gifong....?Click here to enlarge

  11. #9
    Junior Member
    Points: 5,093, Level: 7
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 307
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4
    Points
    5,093
    Level
    7
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: 3650 white screen

    Click here to enlarge hehehehe... dah tau kaaaan...

  12. #10
    Inspektur Vijay
    Points: 20,634, Level: 19
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class10000 Experience Points
    gobuzer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Simpang Kedaung Palembang
    Posts
    175
    Points
    20,634
    Level
    19
    Thanks
    165
    Thanked 210 Times in 63 Posts
    Rep Power
    15

Similar Threads

  1. help n7o white screen
    By sofian nur in forum Nokia HW Repair
    Replies: 4
    Last Post: 24-12-2008, 01:00
  2. N70 white screen
    By H-LEAD in forum Nokia HW Repair
    Replies: 9
    Last Post: 09-11-2008, 10:31
  3. N73 white screen solution
    By loyunk in forum Nokia HW Repair
    Replies: 0
    Last Post: 29-10-2008, 06:29
  4. 6680 White screen..?
    By Mandiri gsm in forum BB-5
    Replies: 8
    Last Post: 19-10-2008, 10:38
  5. ngage white screen
    By tribowo in forum WD-2
    Replies: 35
    Last Post: 02-04-2008, 12:10

Visitors found this page by searching for:

3650 white screen

3650 blank putih

3650 BLINK PUTIH3650 jumper blinknokia 3650 local mode3650 whitezokus 3650 skematik nokia 6680 lcd gebleng putihnokia 3650 lcd blank putihjemper 3650 lcd putih3650 local mode3650 lokalCODE TANGAN GEBLENG NOKIA 3650white screenWSOD di hp nokianokia 3650 white screenjumper 3650 blink3650 blink3650 ga bisa local mode3650 ngebling putih3650 solusi wsod3650 ga local modeblink 3650 putih3650 lokal modenokia 3650 blank putih

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •