Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Full Member
    Points: 13,956, Level: 15
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 1,044
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    471
    Points
    13,956
    Level
    15
    Thanks
    91
    Thanked 33 Times in 30 Posts
    Rep Power
    12

    help setool gak mau update

    kalau mau update frimware da keterangan Please login from soft only,padahal saya masuk ke GO support,apa sekarang ni setool lagi ngalami ganguan

  2. #2
    ..::Hidup Sperti Padi::..
    Points: 30,260, Level: 25
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    lages_79's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Di Atas Langit Masih Ada Langit
    Posts
    820
    Points
    30,260
    Level
    25
    Thanks
    250
    Thanked 1,093 Times in 339 Posts
    Rep Power
    23

    Default Re: setool gak mau update

    Click here to enlarge Originally Posted by mahfud Click here to enlarge
    kalau mau update frimware da keterangan Please login from soft only,padahal saya masuk ke GO support,apa sekarang ni setool lagi ngalami ganguan
    Gak juga bro....mungkin servernya lagi eror atau sibuk....jadi sabar aja yah....

  3. #3
    Junior Member
    Points: 3,703, Level: 6
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 797
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    omelin's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    61
    Points
    3,703
    Level
    6
    Thanks
    24
    Thanked 21 Times in 15 Posts
    Rep Power
    11

    Default Re: setool gak mau update

    betul tu yg d blg om lages_79

    user sabar d sayang ma LASER Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  4. #4
    Full Member
    Points: 13,956, Level: 15
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 1,044
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    471
    Points
    13,956
    Level
    15
    Thanks
    91
    Thanked 33 Times in 30 Posts
    Rep Power
    12

    Default Re: setool gak mau update

    iya nich bos sampai sekarang kok masih belum bisa ya bos,tolong donk bos apa karna komputernya ya,khan ke3 box saya khan ada smart cartnya masing2 apa karna drivernya yang kres,maksutnya tempuk gitu,,,,!

  5. #5
    "WATERMAN"
    Points: 63,234, Level: 37
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 2,966
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    charbevas's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tangerang Banten
    Age
    47
    Posts
    1,431
    Points
    63,234
    Level
    37
    Thanks
    225
    Thanked 1,820 Times in 609 Posts
    Rep Power
    30

    Default Re: setool gak mau update

    Pake versi berapa bos program SEtoolnya? Apa sudah pake versi terakhir?
    Click here to enlarge

  6. #6
    Full Member
    Points: 13,956, Level: 15
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 1,044
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    471
    Points
    13,956
    Level
    15
    Thanks
    91
    Thanked 33 Times in 30 Posts
    Rep Power
    12

    Default Re: setool gak mau update

    emangnya versi yang terakhir brapa bos,aku sekarang pakai versi v.0.914041,ya kalau emang dari versinya tolong donk bos di uploudkan versi paling ahirnya please bosClick here to enlarge

  7. #7
    ..:: MASIH PERJAKA ::.. Achievements:
    Three Friends31 days registered
    Mitshude's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    MG_CELL BULUNGAN
    Age
    34
    Posts
    930
    Thanks
    297
    Thanked 829 Times in 343 Posts
    Rep Power
    19

    Default Re: setool gak mau update

    Lasted Version Yang V.915031 Boss ... Silahkan Cek Di Room Setool (Update)

  8. #8
    ..::KOta CimeNK::..
    Points: 14,674, Level: 15
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 326
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    fifa's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    NAD
    Posts
    356
    Points
    14,674
    Level
    15
    Thanks
    57
    Thanked 434 Times in 123 Posts
    Rep Power
    15

    Default Re: setool gak mau update

    bisa kok bos baru aja gua ke support nya .....!!!

    Click here to enlarge

  9. #9
    Full Member
    Points: 13,956, Level: 15
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 1,044
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    471
    Points
    13,956
    Level
    15
    Thanks
    91
    Thanked 33 Times in 30 Posts
    Rep Power
    12

    Default Re: setool gak mau update

    mungkin keslahannya pada driver smart cartnya/egate bos,sama ddriver boxnya,tolong donk bos uploudkan driver khusus setool yang baru,tak tunggu boClick here to enlarges,thank,s

  10. #10
    ..::Hidup Sperti Padi::..
    Points: 30,260, Level: 25
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    lages_79's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Di Atas Langit Masih Ada Langit
    Posts
    820
    Points
    30,260
    Level
    25
    Thanks
    250
    Thanked 1,093 Times in 339 Posts
    Rep Power
    23

    Default Re: setool gak mau update

    Click here to enlarge Originally Posted by mahfud Click here to enlarge
    mungkin keslahannya pada driver smart cartnya/egate bos,sama ddriver boxnya,tolong donk bos uploudkan driver khusus setool yang baru,tak tunggu boClick here to enlarges,thank,s
    nich bro kl memang butuh drivernya....
    Attached Files Attached Files

  11. The Following User Says Thank You to lages_79 For This Useful Post:


Similar Threads

  1. NEW SETool Update v1.1289
    By charbevas in forum SETOOL3 Box
    Replies: 211
    Last Post: 30-03-2013, 07:13
  2. ===Setool 3 Lite===
    By ramex in forum SETOOL3 Box
    Replies: 22
    Last Post: 23-01-2011, 23:15
  3. setool lite???
    By cicakndut in forum Sony Software
    Replies: 4
    Last Post: 14-08-2010, 00:08
  4. cruiser vs setool
    By barisan sambernyowo in forum Sony Software
    Replies: 7
    Last Post: 08-10-2009, 10:06
  5. SEtool(without box)&XS++V3,2(new)
    By loyunk in forum Cracked Software (Mobile Repairing Related)
    Replies: 14
    Last Post: 16-05-2009, 03:07

Visitors found this page by searching for:

setools cracked

setool version 0.914041 download

setool versi paling terakhir

se tool 3 update

versi terbaru setool3

versi setool v 0.914041

где скачать se tool v 0.914041

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •