Page 1 of 3 123 LastLast
Threads 1 to 10 of 27

Forum: Samsung Android Phones

  1.   Sticky Threads  

  2. Sticky Thread Sticky: Tutorial Flashing Advan S5E

    Started by dhamma, 07-12-2013
    00, 08, 092, 10, 100, 12, 120, 1208, 13, 130, 15, 208, 25, 31, 310, 3100, 7, 8, 9, 92, ada, aka, akan, anda, android, atau, au, auto, b2, bahan, bar, batere, batt, bawah, berikut, blue, cabut, cara, chipset, clock, dalam, dan, dengan, ed, editor, es, file, firmware, folder, found, free, ikan, ins, installer, jadi, ke, klik, klo, kompi, kurang, lebih, link, load, manual, masukan, matikan, minta, muncul, nn, open, optio, option, pasang, proses, repair, rubah, salah, sambil, setelah, sp, super, system, tanda, tekan, terdetek, terus, tp, tuk, tulisan, udah, uploader, v2, video, warna, wifi, yach, yang, yg, youtube, z3
    • Replies: 8
    • Views: 13,505
    21-02-2015 Go to last post
  3.   Normal Threads  

  1. help samsung j200y stuck logo

    Started by luffie, 08-12-2016
    bandel, flash, flass, ga, kasus, log, logo, mas, pa, sama, samsung, tetep, tolong, uck, uk, ya, yang
    • Replies: 1
    • Views: 670
    2 Weeks Ago Go to last post
    • Replies: 0
    • Views: 172
    11-04-2017 Go to last post
  2. Root Softwares!

    Started by Turan7, 15-02-2016
    au, ds, ht, li, link, lot, phones, samsung, softwares, website, wi
    • Replies: 0
    • Views: 503
    15-02-2016 Go to last post
  3. Service Tools / Chimera Tool

    Started by Turan7, 26-01-2016
    ac, add, art, bb, blackberry, cha, connec, contac, contact, easy, ed, es, fu, good, guys, helps, hey, htc, information, live, load, log, models, nec, nokia, op, optio, option, options, phone, point, points, process, repair, samsung, service, share, software, star, start, supported, tools, trouble, wi, ya
    • Replies: 1
    • Views: 496
    29-01-2016 Go to last post
  4. Hot Samsung Galaxy Flash Tutorial

    Started by cooly, 17-08-2011
    2 Pages
    1 2
    -, 00, 02, 03, 04, 1, 10, 100, 13, 130, 17, 170, 18, 23, 28, 3, 30, 303, 32, 323, 34, 340, 4, 40, 400, 402, 49, 50, 500, 6, 64, 640, 66, 7, 70, 700, 8, 82, 9, abis, art, back, battery, boot, bos, bu, cable, cellphone, click, color, connec, europe, file, firmware, firmwares, flash, galaxy, giman, gimana, ho, home, i9, ikutan, ime, info, klo, ko, ksi, li, load, loader, mediafire, micro, micro sd, ml, mobile, nec, nih, open, pc, pda, port, power, rar, samsung, sd, sea, sharing, simcard, star, start, susah, tab, time, tp, upgrade, volume, wait, wi, ya
    • Replies: 13
    • Views: 5,349
    27-02-2015 Go to last post
  5. Andromax c ad686g

    Started by aprisandi, 21-11-2013
    2 Pages
    1 2
    00, 02, 1, 8, aka, akan, al, api, aplikasi, balik, bawah, beli, bisa, boot, buat, color, compatible, dan, digunakan, diri, dk, downgrade, edit, eks, es, firm, folder, font, forum, gak, gan, gen, gif, google, hanya, harus, home, ht, images, ini, ins, inter, jtag, kabel, ke, kedetect, ko, komputer, kopi, link, load, manager, masuki, masukin, mati, memory, memperbaiki, method, minta, ml, mu, muncul, om, ori, pc, peringatan, perintah, permisi, pertama, php, power, proses, rar, recovery, robot, safe, sambil, se, secara, setelah, smilies, software, solusinya, stock, sudah, suite, sukses, tahan, tambahan, tampil, tdk, tekan, tes, tp, tuk, ulang, versi, volume, ya, zip
    • Replies: 14
    • Views: 46,586
    11-12-2014 Go to last post
  6. help lock call samsung GT-S5282

    Started by new2bie9, 17-11-2014
    • Replies: 3
    • Views: 793
    21-11-2014 Go to last post
    • Replies: 9
    • Views: 1,382
    17-11-2014 Go to last post
  7. help cross a10 matot

    Started by fazmay, 18-11-2013
    00, 03, 109, 3, 31, 310, 3109, ?, agar, aka, akan, anda, api, atau, au, bawah, bener2, berhasil, boleh, bsa, buat, coba, copy, cross, dalam, dan, dengan, deteck, dong, dowload, ek, file, flas, flash, folder, g2, gk, handphone, hingga, home, ikan, ini, jd, jika, juga, kedetek, kedua, kl, klo, ko, kok, load, masih, matikan, matot, mencari, menekan, menggunaka, miracle, ml, msuk, om, pake, paling, password, pc, pe, penyebab, perlu, pilih, power, proses, qpst, recovery, sara, sebelum, secara, sejenak, setelah, sharing, sudah, support, system, tab, tank, tekan, tiba2, tolong, tp, tuk, tutor, udah, volume, wafat, ya, yang, yg, zip
    • Replies: 5
    • Views: 6,294
    17-11-2014 Go to last post
    • Replies: 5
    • Views: 9,789
    15-10-2014 Go to last post

Page 1 of 3 123 LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •