Page 1 of 6 123 ... LastLast
Threads 1 to 10 of 58

Forum: Other CDMA/TDMA

  1. Haier All Model Flash file & Flash Tool

    Started by H-LEAD, 02-06-2009
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 26
    • Views: 26,127
    16-12-2016 Go to last post
  2. help cara unlock smartfren jambu

    Started by coffee, 13-06-2013
    1, 13, 20, 201, 3, 7, 8, ada, ane, atau, au, ban, bantuan, bermanfaat, bg, bgt, bisa, cara, cd, coba, dari, empat, ga, ht, izin, jambu, ke, kesini, kp, lele, lock, main, mas, minta, ml, para, sedot, tk, tp, tuan, unlock, ya, yang
    • Replies: 3
    • Views: 8,180
    05-08-2014 Go to last post
  3. help haier ec 5115

    Started by jalul, 26-10-2010
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 16
    • Views: 8,446
    14-01-2014 Go to last post
  4. help Heeelllllp unlock cross pd1

    Started by abye, 29-07-2013
    6, ban, bantuan, bantuannya, buat, cross, dong, lock, mas, minta, nya, para, pd, tuan, unlock, ya
    • Replies: 0
    • Views: 1,311
    29-07-2013 Go to last post
  5. help smart frend CM100 MATOT ???

    Started by sinyo_cell, 22-06-2011
    -, 00, 1, 16, 164, 4, 49, 4966, 6, 64, 66, 9, ada, cm, donk, jika, klo, matot, mohon, nya, pake, plug, power, saya, si, smart, terdeteksi, tiba2, yo
    • Replies: 3
    • Views: 1,407
    20-06-2013 Go to last post
    • Replies: 5
    • Views: 61,106
    13-06-2013 Go to last post
  6. help [ASK] Unlock Haier D1200P

    Started by drgedy, 05-01-2009
    00, 20, 200, 58, 7, 70, 705, 8, 870, ane, betul, bg, bgt, bos, d1200, dah, dulu, gk, haier, jg, juga, kalo, kartu, kayak, lemot, lock, mo, pake, si, tp, unlock, ya
    • Replies: 4
    • Views: 3,451
    13-06-2013 Go to last post
  7. New CDMA-WORKSHOP Cracked

    Started by fafay, 14-01-2009
    2 Pages
    1 2
    1, 11, 13, 14, 15, 16, 166, 1661, 21, 28, 3, 37, 4, 52, 6, 61, 611, 66, 7, 75, 8, 9, 92, ada, albums, au, bs, bwat, cdma, cracke, cracked, free, fu, fungsi, fungsinya, ga, gif, ht, kasih, langsung, lg, load, malah, rar, sedot, tau, thread, tp, workshop, xp, ya, yang
    • Replies: 11
    • Views: 15,324
    10-06-2013 Go to last post
  8. help smart-frend haier c330

    Started by asepyl, 26-11-2011
    30, ada, alamat, ane, atau, au, ban, bantu, bdg, biaya, bisa, bos, buat, c3, dong, dr, haier, ijin, jabar, jg, juga, kalau, lewat, lg, lock, mas, menu, mu, mungkin, nih, om, para, pe, pen, penting, pm, sama, saya, smart, tau, timur, tlg, unlock, unlocknya, ya, yang, yg
    • Replies: 3
    • Views: 4,116
    22-09-2012 Go to last post
  9. New CDMA TOOL By alfin5557

    Started by alfindo_komunika, 25-10-2007
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 26
    • Views: 5,165
    22-12-2011 Go to last post

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •