Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Points: 2,842, Level: 5
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 758
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Points
    2,842
    Level
    5
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    New PDF 2600c sematic ko ERROR

    ane udah ambil file pdf di 4shard.com


    tpi kenapa ga bsa di buka ya boz ada yang salah PDF nya

    atau PC ane yang error ya ane padahal ane butuh banget tuh File



    Ane sampe Prustasi nih>>>>>>lama lama ane nyerah aja deh

    Kalau ada yang bsa tolongin dunk Makasih BUUUUAnyak banget kalau ada yang mau nolongin aneClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    "WATERMAN"
    Points: 63,234, Level: 37
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 2,966
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    charbevas's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tangerang Banten
    Age
    47
    Posts
    1,431
    Points
    63,234
    Level
    37
    Thanks
    225
    Thanked 1,820 Times in 609 Posts
    Rep Power
    30

    Default Re: PDF 2600c sematic ko ERROR

    Mungkin memang file yg didonlot korup bos, coba donlot yang ini Click here to enlarge

    Code:
    http://files.shrak-mobile.com/schem/nokia/2600c_schem.rar
    Click here to enlarge

  3. The Following User Says Thank You to charbevas For This Useful Post:


  4. #3
    Junior Member
    Points: 2,653, Level: 4
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 147
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    VeteranTagger Second Class1000 Experience Points
    kingdrtaen's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Points
    2,653
    Level
    4
    Thanks
    8
    Thanked 11 Times in 6 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: PDF 2600c sematic ko ERROR

    kalo untuk buka skema lain bisa gak?kalo bisa berarti skemanya corupt..

  5. #4
    ANAK LANANK
    Points: 13,052, Level: 14
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 548
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    mbcell81's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    302
    Points
    13,052
    Level
    14
    Thanks
    195
    Thanked 213 Times in 86 Posts
    Rep Power
    14

    Default Re: PDF 2600c sematic ko ERROR

    Click here to enlarge Originally Posted by charbevas Click here to enlarge
    Mungkin memang file yg didonlot korup bos, coba donlot yang ini Click here to enlarge

    Code:
    http://files.shrak-mobile.com/schem/nokia/2600c_schem.rar
    setelah di dowload error jg nih ..

  6. #5
    "WATERMAN"
    Points: 63,234, Level: 37
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 2,966
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    charbevas's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tangerang Banten
    Age
    47
    Posts
    1,431
    Points
    63,234
    Level
    37
    Thanks
    225
    Thanked 1,820 Times in 609 Posts
    Rep Power
    30

    Default Re: PDF 2600c sematic ko ERROR

    Click here to enlarge Originally Posted by mbcell81 Click here to enlarge
    setelah di dowload error jg nih ..
    wew masa sih bos, saya donlot disitu beberapa kali normal aja bisa dibuka, coba adobe pdfnya diupgrade versi yg lebih baruClick here to enlarge
    Click here to enlarge

Similar Threads

  1. 2600c RM-340 (V05.60) BI Only
    By arydayak in forum All New Nokia Firmware BI ONLY
    Replies: 7
    Last Post: 22-07-2012, 23:44
  2. 2600c solution
    By H-LEAD in forum Nokia HW Repair
    Replies: 4
    Last Post: 30-11-2010, 21:24
  3. jalur keypad 2600c
    By dewagsp in forum DCT-4
    Replies: 21
    Last Post: 09-07-2009, 22:50
  4. 2600c no lihgt
    By aftech3 in forum DCT-4
    Replies: 1
    Last Post: 25-03-2009, 15:06
  5. 2600c keypad error
    By sofian nur in forum Nokia HW Repair
    Replies: 12
    Last Post: 25-02-2009, 16:17

Visitors found this page by searching for:

files shrak mobile scheme nokia 2600c

http:files.shrak-mobile.comschemnokia2600c_schem.rar

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •