The /home/cybflcom/web/cyber-flasher.com/public_html/clientscript/vbsc.js cache has a modification time of before /home/cybflcom/web/cyber-flasher.com/public_html/clientscript/vbulletin-core.js. Your cache is almost certainly out of date. Please run Compress Javascript under vB4: SuperCharged in your Admin CP.
If you recently updated vBulletin, you should of course run Compress CSS also :)
To prevent issues, your forum is currently running without optimised Javascript as a fallback.

As a last resort if you cannot get this message to disappear, disable the Javascript Optimiser.
New Members Introduction - Page 39
Page 39 of 273 FirstFirst ... 2937383940414989139 ... LastLast
Threads 381 to 390 of 2729

Forum: New Members Introduction

Talk here to Introduct Yourself....

  1. salam kenal master"

    Started by adji ziola, 23-10-2012
    00, 08, 1, 12, 8, 80, 800, buat, color, cyber, da, datang, dua, flasher, forum, ht, juga, kasih, ke, kenal, mas, master2, mohon, newbie, pa, salam, salam kenal, saya, terima kasih, tp, www.cyber-flasher.com, ya, yg
    • Replies: 3
    • Views: 689
    10-11-2012 Go to last post
  2. New sampurasun

    Started by leemaa, 22-10-2012
    1, 18, 6, 8, 82, 88, ada, ala, ban, bantu, beda, bersama, bisa, buat, bwt, da, dan, datang, dengan, forum, gan, hadiah, hallo, hanya, ingin, ini, ke, kenal, ligh, light, manual, mc, mcn, pemula, pnya, pro, room, saya, se, selama, selamat, senior, si, tuk, uk, ya, yach, yang, yg
    • Replies: 3
    • Views: 682
    26-10-2012 Go to last post
  3. newbie Tester

    Started by joddy, 22-10-2012
    cyber, da, datang, es, flasher, forum, ht, ke, kenal, nubie, salam, salam kenal, tes, tp, www.cyber-flasher.com
    • Replies: 1
    • Views: 529
    24-10-2012 Go to last post
  4. help belajar

    Started by jovi_nuno, 15-10-2012
    ban, mohon, ya
    • Replies: 0
    • Views: 492
    15-10-2012 Go to last post
  5. star say hellooo

    Started by abbi_adey, 14-10-2012
    font, helloo, ke, kenal, mas, mohon, nya, para, pe, pencerahan, salam, salam kenal, system, ya
    • Replies: 0
    • Views: 459
    14-10-2012 Go to last post
  6. help no card readers found

    Started by hendrikuz, 12-10-2012
    al, card, ce, found, gimana, ins, load, main, maintenance, muncul, nih, permisi, reader, sama, se, setelah, smua, solusinya, tulisan, udah, ya, yah
    • Replies: 0
    • Views: 416
    12-10-2012 Go to last post
  7. Newbie - salam kenal

    Started by farecf, 08-10-2012
    -, anda, banyak, da, datang, forum, ke, kenal, mas, newbie, para, pe, pengin, salam, salam kenal, sama, semua, sesepuh
    • Replies: 2
    • Views: 590
    09-10-2012 Go to last post
  8. kenelan dong

    Started by jokosa, 06-10-2012
    bersama, bimbingan, bimbingannya, bisa, buat, da, dan, dong, forum, ga, gan, ini, kasih, ke, kenal, kenelan, nya, salam, salam kenal, saya, semoga, semua, tema, ya
    • Replies: 1
    • Views: 445
    06-10-2012 Go to last post
  9. Talking Salam Kenal ALL

    Started by hengky liu, 30-09-2012
    bersama, da, datang, forum, gk, ini, kasih, ke, kenal, knl, mari, mas, master2, salam, salam kenal, saya, semua
    • Replies: 4
    • Views: 555
    02-10-2012 Go to last post
  10. salam kenal

    Started by podaphone, 01-10-2012
    bersama, da, datang, forum, ini, ke, kenal, lagi, mari, salam, salam kenal, sama, selama, selamat, semua, tuk, uk, yach
    • Replies: 2
    • Views: 411
    02-10-2012 Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •