The /home/cybflcom/web/cyber-flasher.com/public_html/clientscript/vbsc.js cache has a modification time of before /home/cybflcom/web/cyber-flasher.com/public_html/clientscript/vbulletin-core.js. Your cache is almost certainly out of date. Please run Compress Javascript under vB4: SuperCharged in your Admin CP.
If you recently updated vBulletin, you should of course run Compress CSS also :)
To prevent issues, your forum is currently running without optimised Javascript as a fallback.

As a last resort if you cannot get this message to disappear, disable the Javascript Optimiser.
huawei 2802, serial to mini usb.. ga bisa ni boss..
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Points: 2,191, Level: 4
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 609
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Points
    2,191
    Level
    4
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default huawei 2802, serial to mini usb.. ga bisa ni boss..

    bos cara bikin kabel untuk 2802 gmana yah?gw da coba pake kabel serial dismbung mini usb.
    Kabel serial wrn orange-sambung kabel usb wrn hitam
    Kabel serial wrn putih-sambung kabel usb wrn hijau
    Kabel serial wrn biru-sambung kabel usb wrn putih

    di software easy cdma kedetek n bisa konek.. tapi ESN = 0
    n waktu di klik konek, malah ga isinya, ga ada folder, file image, atau apapun.. Click here to enlargehttp://www.cyber-flasher.com/images/smilies/SugarwareZ-034.gif

    help pliss..

  2. #2
    Junior Member Achievements:
    31 days registered

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: huawei 2802, serial to mini usb.. ga bisa ni boss..

    Coba ini bos,soal warna gak bisa jadi patokan.
    semoga membantu.
    Attached Files Attached Files

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Captain_Hook For This Useful Post:


Similar Threads

  1. Help Huawei C2801 Tombol 147*89 ga Bisa
    By Abe_81 in forum Huawei CDMA
    Replies: 4
    Last Post: 22-05-2009, 12:42
  2. Permisi boss admin mo numpang jualan nih
    By alif30 in forum Aqna-Fhone
    Replies: 2
    Last Post: 23-01-2009, 02:59
  3. numpang kenal boSS
    By bob_marley in forum New Members Introduction
    Replies: 1
    Last Post: 18-08-2008, 02:07

Visitors found this page by searching for:

serial to mini usb huawei

huawei 2802

huawei serial to mini usb

cara menyambung micro usb

kabel serial to mini usb

bagaimana menyambung kabel serial dengan usbcara menyambung kabel mini usb easy cdma tidak bisa konekcara serial to mini usbmembuat kabel serial to usbcara menyambung kabel serial usb to serialcara buat serial to usbcara membuat sambungan kabel serial ke USBmembuat kabel Serial COM KE USBmembuat sambungan serial ke usbCara menyambung kabel usb ke micro usbpengkabelan mini usbcara sambung kabel usb microserial ke mini usb huawei c2801menyambung usb ke serialserial to miniusbserial to usbcara menyambung kabel usb ke serialmenyambung kabel usb minipengkabelan dari mini usb ke serial

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •