Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Full Member
    Points: 8,089, Level: 10
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 611
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    amiray's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ciledug
    Posts
    361
    Points
    8,089
    Level
    10
    Thanks
    420
    Thanked 20 Times in 14 Posts
    Rep Power
    11

    Default problem charger esia 2605

    bos tlg solusi esia 2605 masalah charger, ini hp bisa di charge sebentar doang (bar bergerak)setelah beberapa menit langsung mati tp di power suplay hp tetep nyala.thanks

  2. #2
    Vip Member
    Points: 10,960, Level: 12
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three Friends1 year registeredTagger First Class10000 Experience Points
    mang_juhaii's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    204
    Points
    10,960
    Level
    12
    Thanks
    30
    Thanked 283 Times in 64 Posts
    Rep Power
    13

    Default Re: problem charger esia 2605

    Click here to enlarge Originally Posted by amiray Click here to enlarge
    bos tlg solusi esia 2605 masalah charger, ini hp bisa di charge sebentar doang (bar bergerak)setelah beberapa menit langsung mati tp di power suplay hp tetep nyala.thanks

    kalo buat 2605 gw blm pernah nemu kasus bos,
    tp sekedar buat bahan percobaan nih gw kasih buat seri lain
    semoga sedikit membantu/bermanfaat dan cepet menemukan jurus jitu (jgn lupa sharingnya...)

    Click here to enlarge

  3. The Following 4 Users Say Thank You to mang_juhaii For This Useful Post:


  4. #3
    Junior Member
    Points: 1,349, Level: 2
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    17
    Points
    1,349
    Level
    2
    Thanks
    74
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: problem charger esia 2605

    ane pernah dpt tuh boz, cm lg agak hoki jd cm gw desktop batrenya

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 09-08-2012, 01:20
  2. tulunggg huawei 2605 ga kuat booting
    By teddyflash in forum Huawei CDMA
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2009, 14:44
  3. Replies: 0
    Last Post: 26-04-2009, 17:21
  4. Unlock 2605 for free
    By H-LEAD in forum Huawei CDMA
    Replies: 11
    Last Post: 25-01-2009, 15:23
  5. N70 Charger problem?
    By Mandiri gsm in forum BB-5
    Replies: 4
    Last Post: 19-10-2008, 20:36

Visitors found this page by searching for:

charger esia

esia g bisa cas c2601

esia 2601 charging jumper

http:www.cyber-flasher.comhuawei-cdma22141-problem-charger-esia-2605-a.html

esia g bisa cas

solusi esia c2601 cas

charger esia problem

hp esia tidak bisa di cas

solusi esia no charger

esia huawei charging problem

esia cas c2601

esia charger ways

solusi hp esia gak bisa cas

esia charging solution

jumper charger esia 2605

esia charger solutionmodul carger esia huaweicharging problem esiasolusi esiahuawei 2606e chargeresia problemKenapa hp esia huawei tidak bisa di chargehuawey 2606 not charging solutionesia charging solutionsHP LANGSUNG DI CAS NYALA

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •