Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Points: 4,693, Level: 7
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 707
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    205
    Points
    4,693
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3

    Default help hp cross CB83AT tidak ada signal

    masta2 tolong dong datp hp cros sim 1 dam sim 2 gak ada signalnya,nyoba ak format nihil ganti ime jg nihil gmna ya solisinya

  2. #2
    the_dragon_blood
    Points: 66,212, Level: 38
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 3,988
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First ClassVeteran
    dhamma's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Serang - Indonesia
    Age
    29
    Posts
    1,898
    Points
    66,212
    Level
    38
    Thanks
    299
    Thanked 1,178 Times in 690 Posts
    Rep Power
    18

    Default Re: help hp cross CB83AT tidak ada signal

    Sudah yakin IMEI ny Sesuai Dengan BAck Chassing ny, Bosz...?
    Untuk Maximalkan SW ny, Bisa Di Write kan NV Datta ny...
    Click here to enlarge
    the_dragon_blood



    {option}:



    Phone:
    08999666306
    08170744339
    085691500084
    081389666630
    SMS Before Calling...
    Click here to enlarge


    Mencari Teman, Sahabat, & jodoh...
    Click here to enlarge



    GOOD LUCK

    Click here to enlarge
    Newbie Mencoba Untuk Ikut Share

  3. #3
    Member
    Points: 4,693, Level: 7
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 707
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    205
    Points
    4,693
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3

    Default Re: help hp cross CB83AT tidak ada signal

    udah smua gan,cari jaringan scra manual peringatan failid to search network

  4. #4
    the_dragon_blood
    Points: 66,212, Level: 38
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 3,988
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First ClassVeteran
    dhamma's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Serang - Indonesia
    Age
    29
    Posts
    1,898
    Points
    66,212
    Level
    38
    Thanks
    299
    Thanked 1,178 Times in 690 Posts
    Rep Power
    18

    Default Re: help hp cross CB83AT tidak ada signal

    Sudah Check Tegangan Dari PA ny, Bosz...?
    Click here to enlarge
    the_dragon_blood



    {option}:



    Phone:
    08999666306
    08170744339
    085691500084
    081389666630
    SMS Before Calling...
    Click here to enlarge


    Mencari Teman, Sahabat, & jodoh...
    Click here to enlarge



    GOOD LUCK

    Click here to enlarge
    Newbie Mencoba Untuk Ikut Share

  5. #5
    Member
    Points: 4,693, Level: 7
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 707
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    205
    Points
    4,693
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3

    Default Re: help hp cross CB83AT tidak ada signal

    trnyta q lht di tracker gk ad imenya smw,tlng dong masta minta file cnv bwt cros cb83at dah nyari dr kmrn gk nemu2

  6. #6
    Junior Member
    Points: 4,114, Level: 6
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 386
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    26
    Points
    4,114
    Level
    6
    Thanks
    25
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    0

    Default Re: help hp cross CB83AT tidak ada signal

    coba si bos ganti IC rf nya ........ di tes dah bos..

  7. The Following User Says Thank You to marscel For This Useful Post:


  8. #7
    the_dragon_blood
    Points: 66,212, Level: 38
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 3,988
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First ClassVeteran
    dhamma's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Serang - Indonesia
    Age
    29
    Posts
    1,898
    Points
    66,212
    Level
    38
    Thanks
    299
    Thanked 1,178 Times in 690 Posts
    Rep Power
    18

    Default Re: help hp cross CB83AT tidak ada signal

    Click here to enlarge Originally Posted by fazmay Click here to enlarge
    trnyta q lht di tracker gk ad imenya smw,tlng dong masta minta file cnv bwt cros cb83at dah nyari dr kmrn gk nemu2
    Kalo Gak Ada IMEI ny, Write IMEI Aja, Bosz...
    Untuk NV Data ny Ada yang Universal Untuk MTK 6235 & 6253...
    Click here to enlarge
    the_dragon_blood



    {option}:



    Phone:
    08999666306
    08170744339
    085691500084
    081389666630
    SMS Before Calling...
    Click here to enlarge


    Mencari Teman, Sahabat, & jodoh...
    Click here to enlarge



    GOOD LUCK

    Click here to enlarge
    Newbie Mencoba Untuk Ikut Share

  9. The Following User Says Thank You to dhamma For This Useful Post:


Similar Threads

  1. Cross CB97 mic tidak fungsi
    By csscbsu in forum Chinese Phone
    Replies: 2
    Last Post: 20-01-2012, 18:29
  2. Cross CB39 USB tidak terdetect
    By theo's in forum Other Phones
    Replies: 2
    Last Post: 20-01-2011, 23:10
  3. Cross cb83at
    By fawzan in forum Chinese Phone
    Replies: 1
    Last Post: 28-12-2010, 04:56
  4. CROSS ada signal tdk bs call...?
    By Matrix_73 in forum Chinese Phone
    Replies: 2
    Last Post: 22-08-2010, 16:28
  5. Replies: 10
    Last Post: 26-03-2010, 05:00

Visitors found this page by searching for:

cross cb83at no signal

Cb83at no signal

hp cross tidak ada sinyal

http:www.cyber-flasher.comchinese-phone70571-help-hp-cross-cb83at-tidak-ada-signal.html

cross cb83at tidak ada layanan

hp cross tidak ada jaringan

file nv cross cb83atcb83at sinyal cross cb83at ga ada sinyalhp cross no signalkode hp cross cb83atHp cross tak ada sinyalcross no signalcross cb83dt no signalHp cross ga ada sinyalcross cb83at sinyalhp cross cb83at no signalcross cb 83at tidak ada layanancross 83at no signalic pa cross cb83atcb83at ilang sinyalcross cb83at signalsinyal hp cross cross cb83dt sinyal daruratno signal cross cb83at

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •