Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Points: 4,138, Level: 6
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 362
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Points
    4,138
    Level
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default box repair hp cina

    tolong infonya tentang box repair yang bagus untuk HP Cina, seperti hitech, kitouch, imobile, beyound, dll.
    yang pasti box tersebut mempunyai atau suport kabel2 flash nya seta firmwarenya.

  2. #2
    "WATERMAN"
    Points: 63,234, Level: 37
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 2,966
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsVeteranTagger First Class50000 Experience Points
    charbevas's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tangerang Banten
    Age
    41
    Posts
    1,431
    Points
    63,234
    Level
    37
    Thanks
    225
    Thanked 1,818 Times in 609 Posts
    Rep Power
    24

    Default

    Kalau yang spesialis khusus HP cina disarankan pake VE-PRO box karena fiturnya lumayan lengkap bos, kalo yang campuran ya Infinity atau Multibox.Click here to enlarge
    Click here to enlarge

  3. #3
    Junior Member
    Points: 4,138, Level: 6
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 362
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Points
    4,138
    Level
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    kalo saya pengen beli dimana yach?????
    tolong info harganya.

  4. #4
    Junior Member
    Points: 3,931, Level: 6
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 569
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran1000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9
    Points
    3,931
    Level
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    liat banner diatas boss,tuh yg jual

  5. #5
    Junior Member Achievements:
    Recommendation Second Class7 days registered
    alif30's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    60
    Thanks
    0
    Thanked 49 Times in 19 Posts
    Rep Power
    7

    Default

    Pake MC tool box by Vahid,Inifinity,multibox kalau minta gw ada boss Click here to enlarge

    085267535777

  6. #6
    Junior Member
    Points: 4,619, Level: 7
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 781
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    VeteranTagger First Class1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Points
    4,619
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Default Re: box repair hp cina

    berapa bos harganya,aku jg sd py infinity tapi sebagian hp china dia tdk supportClick here to enlarge

Similar Threads

  1. samsung repair...
    By murdock in forum Samsung Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 04-01-2010, 07:19
  2. SBM REPAIR for HWK
    By DeWa_Soft in forum UFSxHWK
    Replies: 2
    Last Post: 31-07-2008, 03:09
  3. Replies: 0
    Last Post: 23-09-2007, 20:37
  4. Replies: 0
    Last Post: 18-08-2007, 12:21
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-08-2007, 15:16

Visitors found this page by searching for:

box repair hp

REPAIR HP CINA

harga box repairharga box repair hpbox untuk hp cinaharga box hp cinadaftar harga box repair hp cinarepair box untuk hpbox repair untuk hp cinabox repair for hpbox repair hp cinabox hp cinarepair hp chinabox repair hapecode master reset handphone replika n920download box repair hp cinabox repair hp crossDi jual box repair buat hp cinajual toolbox flash hp cinadaftar harga toolbox flasher hp cinaharga box repair hp cinatoolbox yang khusus untuk hp cinabox repair ponselrepair box khusus hp cina tools repair HP cina

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •