Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator
    Points: 12,518, Level: 14
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 1,082
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    guslay's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    IM
    Posts
    464
    Points
    12,518
    Level
    14
    Thanks
    207
    Thanked 239 Times in 126 Posts
    Rep Power
    8

    Default Tolong . . . Speaker problem

    Sy pnya 2 hp cina, 1 beyond b85, 1 lagi tiphone t88 masalah_y speakernya g bisa bunyi, sy udh bbrp kali ganti buzer hasilnya sama. .

  2. #2
    ...:::th3_t@tto$_m@n:::....
    Points: 29,114, Level: 25
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 1,386
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsCreated Album picturesTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    van'z's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    under the sky
    Posts
    1,380
    Points
    29,114
    Level
    25
    Thanks
    2,174
    Thanked 512 Times in 352 Posts
    Rep Power
    11

    Default Re: Tolong . . . Speaker problem

    cek hambatan dlm ad ga boss?x ad ganti buzzer ori...x ga ad,pts jalur,sorry ga punya skemanya....

    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  3. The Following User Says Thank You to van'z For This Useful Post:


  4. #3
    Moderator
    Points: 12,518, Level: 14
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 1,082
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    guslay's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    IM
    Posts
    464
    Points
    12,518
    Level
    14
    Thanks
    207
    Thanked 239 Times in 126 Posts
    Rep Power
    8

    Default Re: Tolong . . . Speaker problem

    ada gan... tp blm pake yg ori. ntu dia masalahnya skemanya susah carinya.

  5. #4
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 265,455, Level: 59
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 228,545
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.41-42]
    Age
    30
    Posts
    6,018
    Points
    265,455
    Level
    59
    Thanks
    387
    Thanked 5,137 Times in 2,343 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: Tolong . . . Speaker problem

    Click here to enlargeyg ori susah didapat selain di service center resmi nya bro>>>setahu saya tuk buzzer,spkr,mic,TFT touch screen,maupun LCD nya memakai sistem persamaan,kl beli bebas di toko2 sparepart biasa/pd umum nya.

    Click here to enlargeori/gak nya kyk nya kurang berpengaruh dech,yg penting sama mirip/diameter sama,di cek dgn multitester buzzer nya yg penting bunyi.

    Click here to enlargecoba cek hambatan/jalur nya kyk nya itu lebih pengaruh deh !!!
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


  6. The Following 2 Users Say Thank You to steloni For This Useful Post:


  7. #5
    ...:::th3_t@tto$_m@n:::....
    Points: 29,114, Level: 25
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 1,386
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsCreated Album picturesTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    van'z's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    under the sky
    Posts
    1,380
    Points
    29,114
    Level
    25
    Thanks
    2,174
    Thanked 512 Times in 352 Posts
    Rep Power
    11

    Default Re: Tolong . . . Speaker problem

    Click here to enlarge Originally Posted by guslay Click here to enlarge
    ada gan... tp blm pake yg ori. ntu dia masalahnya skemanya susah carinya.
    KL HAMBATAN DALAM ADA,SETAU GW BERARTI JALUR OK,BERARTI TGL CR BUZZER YG SESUAI AJ....

    KOREKSI KL SALAH YA MASTER2....Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  8. The Following User Says Thank You to van'z For This Useful Post:


  9. #6
    ...:::$ilence !s Better
    Than Bullshit:::...

    Points: 265,455, Level: 59
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 228,545
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupCreated Album picturesTagger First Class50000 Experience Points
    steloni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    -★Cyber~Flasher_@ITC R0XY M@$★- [ Lt.II Blok.B No.41-42]
    Age
    30
    Posts
    6,018
    Points
    265,455
    Level
    59
    Thanks
    387
    Thanked 5,137 Times in 2,343 Posts
    Rep Power
    10

    Default Re: Tolong . . . Speaker problem

    Click here to enlarge Originally Posted by van'z Click here to enlarge
    KL HAMBATAN DALAM ADA,SETAU GW BERARTI JALUR OK,BERARTI TGL CR BUZZER YG SESUAI AJ....

    KOREKSI KL SALAH YA MASTER2....Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    betul ... tul tul tul bro>>>

    *jgn2 tuh bazzer blm diukur hidup apa enggak Click here to enlargema bos guslay
    Click here to enlarge
    Click here to enlargeClick here to enlargeW3
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge


  10. The Following User Says Thank You to steloni For This Useful Post:


  11. #7
    Moderator
    Points: 12,518, Level: 14
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 1,082
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    guslay's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    IM
    Posts
    464
    Points
    12,518
    Level
    14
    Thanks
    207
    Thanked 239 Times in 126 Posts
    Rep Power
    8

    Default Re: Tolong . . . Speaker problem

    sory baru bls postingannya, aduh my bro sy bnr2 udh cek smuanya ok. stlh sya perhatikan ternyata yg beyound b85 ada suaranya tapi kecil skali my bro. nyaris tak terdengar...

Similar Threads

  1. 3155 problem with speaker n mic
    By amiray in forum DCT-3
    Replies: 3
    Last Post: 12-06-2013, 21:45
  2. N70 speaker problem
    By boyo31 in forum BB-5
    Replies: 13
    Last Post: 16-04-2011, 12:03
  3. k800 speaker problem
    By endy jun in forum Sony Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 13-05-2010, 09:24
  4. problem speaker k608
    By endy jun in forum Sony Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 27-04-2010, 16:41
  5. tolong donk jalur speaker w300
    By co_ols in forum Sony Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 31-12-2007, 15:45

Visitors found this page by searching for:

jalur speaker hp china

hp cina speaker problem

jalur speaker hp cina

speaker hp tidak bunyi

speaker problem hp china

hp china speaker problemjalur speker hp cinaspeaker hp cina ga bunyihp china speaker tidak bunyibuzzer beyond b85tiphone t88 buzzer problemchina speaker solutionspeaker hp cina suara keciljalur speaker tiphonejalur mic tiphone t88masalah hp china speaker tidak bunyijalur speker telpon hp cina service hp cina buzzer suara kecilhp china speaker solutionSKY 768 buzzer wayhp cina speaker ga bunyihp china speaker not working1112 buzzer ok tp speaker kecilspeaker tidak bunyi hp cinahp cina speker problem

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •