Page 1 of 3 123 LastLast
Threads 1 to 10 of 23

Forum: Chinese Phone Android Phones

  1.   Sticky Threads  

  2. Sticky Thread Sticky: Flashing OPPO JOY R1001 with Free Tool

    Started by dhamma, 19-11-2014
    %, -, 00, ada, banyak, bar, bo, bos, bu, button, cable, click, color, conec, conect, file, flah, flashing, free, frimware, ga, gan, getar, hank, ht, ijin, ins, izin, joy, load, mas, om, open, os, pass, phone, push, r1, salam, sedot, spoiler, tes, thank you, thx, tk, tp, unduh, v3, video, volume, wait, watch, wi, youtube
    • Replies: 6
    • Views: 17,259
    30-06-2015 Go to last post
  3. Hot Sticky Thread Sticky: Reset GMAIL Tanpa Hilang Data..

    Started by dhamma, 16-02-2015
    00, 04, 1, 10, 100, 21, 210, 2100, 22, 2210, 4, ada, banyak, bo, bos, comic, copas, da, dalam, font, ga, gan, gmail, hilang, ht, ijin, izin, load, mas, ms, nya, om, pa, rar, reset, save, sebelum, sedot, solusinya, thx, tp, ya
    • Replies: 6
    • Views: 1,421
    27-06-2015 Go to last post
  4. Sticky Thread Sticky: Link ROM Advan S5

    Started by dhamma, 24-11-2014
    03, 04, 08, 1, 20, 21, 22, 220, 23, 3, 30, 38, 4, 42, 430, ?, ada, android, atau, au, b2, backup, banget, bantuan, bantuannya, bie, bos, c1, cita, coba, color, comic, dex, dishare, dong, es, font, ht, izin, k1, kasih, ke, kl, li, link, maen, mantap, ms, nih, nya, om, php, pro, room, salah, salam, sedot, siap, site, thx, tp, tuan, tuk, uk, v02, wd, ya, yg
    • Replies: 7
    • Views: 1,208
    30-11-2014 Go to last post
  5. Sticky Thread Sticky: flashing dan firmware imo z3

    Started by dhamma, 31-05-2012
    %, -, 00, 02, 04, 10, 100, 12, 120, 17, 20, 22, 3, 37, 47, 478, 50, 63, 65, 650, 7, 76, 82, 9, a6, adalah, aff, aka, akan, ala, art, au, awal, bekerja, bermanfaat, brp, buat, cabut, card, cha, changer, coba, da, dalam, dan, db, drive, ea, enter, file, firmware, giga, harus, hingga, imo, ipad, keadaan, kebetulan, kita, klik, layar, line, load, masukan, melakukan, memilih, memory, mencoba, menggunaka, micro, micro sd, mmc, nomor, onli, otomatis, pe, penampakan, pilih, pilihan, rar, restart, sd, sebelum, secara, sekedar, sharing, sistem, storage, sudah, tadi, tampilan, tau, tekan, terakhir, tp, tuk, uk, universal, yg, z3
    • Replies: 1
    • Views: 4,986
    13-05-2014 Go to last post
  6. Sticky Thread Sticky: Cara Flashing Imo Z5

    Started by dhamma, 10-03-2013
    03, 100, 13, 130, 19, 303, 32, 4, 48, 58, 8, 82, adakah, anda, android, apakah, aplikasi, atau, au, bawah, berada, berasal, berhasil, bernama, berubah, blue, bukan, cara, clock, copot, copy, dalam, dasar, deretan, digunakan, dimana, dinyalakan, dk, dulu, fa, font, frimware, hilang, ikan, imo, juga, kabel, kanan, kasus, kata, keberadaan, ketiga, kiri, klik, langkah, layar, lebih, live, load, logo, matikan, memilih, ml, ms, mulai, nanti, nomer, paling, pas, pastikan, pihak, pilih, pilihan, power, recovery, reset, salah, screen, sd, search, sebelum, segera, selama, setiap, tahan, tampil, tdk, tekan, tools, tuan, tulisan, uk, upgrade, villa, vol, volume, yaa, yach, yang, yg
    • Replies: 4
    • Views: 2,267
    13-05-2014 Go to last post
  7. Sticky Thread Sticky: All About Video Tutorial Chinna Android

    Started by dhamma, 27-08-2013
    03, 1, 10, 103, 11, 12, 123, 14, 20, 23, 3, 31, 36, 37, 4, 41, 431, 44, 48, 6, 64, 7, 73, 76, 8, 82, acer, al, android, au, automatic, berguna, bi, bin, bos, bra, bu, budi, check, chit, color, comic, croos, device, ed, facebook, flash, flashing, font, frimware, full, ga, ht, imo, ins, kf, ml, ms, nya, pad, pic, picture, plug, posts, red, salam, tank, tp, type, video, watch, ya, youtube
    • Replies: 5
    • Views: 1,608
    10-09-2013 Go to last post
  8. lip Sticky Thread Sticky: Flashing android cina

    Started by dhamma, 22-04-2012
    04, 100, 112, 120, 123, 13, 160, 19, 22, 250, 28, 307, 31, 3d, 41, 416, 5070, 508, 53, 64, 65, 74, 8, 800, 802, 8800, 90, aka, akan, aktifkan, alat, android, aplikasi, atau, babak, baik, bekerja, berapa, berubah, bin, blue, bukan, burung, c3, cara, changer, cina, ciptakan, dalam, default, dibangun, digantikan, dukungan, ems, es, explorer, f1, fa, fixed, fs, gubernur, gunakan, gw, ikan, inter, kecil, kepada, kernel, kesulitan, kode, kontak, kotak, laporkan, lebih, load, marah, matikan, membaca, menciptakan, menggunaka, optimal, paket, panggilan, pasar, pilihan, port, power, rangka, red, sebuah, sedikit, seluruh, suara, sync, tambah, terlalu, v70, wireless, yahoo, yang
    • Replies: 4
    • Views: 12,245
    02-01-2013 Go to last post
  9.   Normal Threads  

    • Replies: 3
    • Views: 34,792
    07-06-2017 Go to last post
  1. help mito a33

    Started by jojok, 19-07-2016
    a3, ada, ala, bisa, gak, gan, ins, mito, ngak, sekalian, trus, tutor, ya, yg
    • Replies: 0
    • Views: 826
    19-07-2016 Go to last post
  2. help Xiaomi Redmi Note 3 4G Bootloop

    Started by herawan1, 03-01-2016
    3, 4g, ?, ada, au, cara, ga, nga, note, si, tau, ya, yang
    • Replies: 0
    • Views: 879
    03-01-2016 Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 1,195
    02-08-2015 Go to last post
  3. All Android tools

    Started by gsm_anwar, 01-08-2015
    00, 03, 04, 08, 1, 10, 107, 12, 123, 13, 133, 14, 140, 15, 150, 16, 17, 20, 22, 222, 23, 232, 24, 31, 316, 32, 332, 40, 42, 420, 44, 50, 52, 6, 7, 70, 700, 701, 71, 710, 77, 8, 80, 800, 90, 900, android, anwar, cd, dishare, flash, ht, imei, jw, lg, lis, list, load, sn, sp, spd, spread, spreadtrum, tools, tp, v2, v3, v5, war, writer, x3
    • Replies: 0
    • Views: 805
    01-08-2015 Go to last post
  4. Thumbs up Cara Reset Android Merk ZUPER Z800

    Started by blusukan, 02-04-2014
    00, 04, 1, 14, 18, 180, 20, 201, 2014, 21, 22, 4, 6, 7, 70, 8, 80, android, android merk zuper, ane, ato, bs, cara, cara reset android merk zuper z800, cina, coba, cocok, dunia, firmware, firware, flashing, ga, gak, gan, gen, gw, hitam, ht, jd, juga, kedetect, kesini, kp, la, langsung, layar, li, link, load, lp, merk, merk zuper, ml, nerima, pake, pc, pke, recovery, reset, si, sms, sukses, tlp, tp, tuk, uk, untuk, ya, yg, z8, z800, zuper z800
    • Replies: 2
    • Views: 4,544
    03-03-2015 Go to last post
    • Replies: 12
    • Views: 41,386
    03-03-2015 Go to last post
  5. Thumbs up Cara Reset Android merk ZUPER Z768

    Started by blusukan, 21-03-2014
    03, 1, 14, 17, 20, 201, 2014, 21, 217, 3, 4, 6, 68, 7, 79, 8, 80, 9, 980, ?, android, android merk zuper, cara, cina, dah, dunia, ga, gan, ht, ke, kp, menuju, merk, merk zuper, ml, nya, pindah, reset, reset zuper z768, tp, ya, z768
    • Replies: 2
    • Views: 2,936
    03-03-2015 Go to last post
  6. help Beyond BTAB1+ SIM

    Started by sultan mau, 20-02-2015
    ada, au, dong, jalur, si, sim, tau, tolong, ya, yang
    • Replies: 0
    • Views: 672
    20-02-2015 Go to last post
  7. help URGENT....butuh firmware VISIO 178

    Started by new2bie9, 17-01-2015
    1, 17, 7, 8, ada, bu, butuh, firmware, nih, tema, ya, yang
    • Replies: 0
    • Views: 878
    17-01-2015 Go to last post

Page 1 of 3 123 LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •